Valt område:

Paket
Tips
Företag
Bo
Äta
Resa
Övrig service
Resa till Stockholm Skriv ut Skicka sidan

Resa till Skärgårdsleden

Skärgårdsleden sträcker sig mellan Finlands huvudstad Helsingfors- kulturhuvudstaden och Sveriges huvudstad Stockholm- Nordens Venedig. De två huvudstäderna är bra utgångslägen för att ta sig till Skärgårdsleden som sträcker sig igenom regionerna Roslagen i Sverige, Åland, Åbo skärgård och västra Nyland i Finland vilka tillsammans bildar destination Skärgårdsleden.

Resa till Stockholm

Till Stockholm är utrikeskommunikationerna utmärkta vilket gör det enkelt för dig att resa till destinationen Skärgårdsleden.

Resa med flyg
Stockholm-Arlanda flygplats ligger 41 km från Stockholm. En internationell flygplats med förbindelser över hela världen.

Läs mera
www.arlanda.se

Resa med tåg och buss
Tåg och buss är ett smidigt sätt om du vill se mer av Sverige under din resa till destinationen Skärgårdsleden. Stockholm har tåg- och bussförbindelser med de flesta svenska städer. Du kan till och med ta tåget eller bussen från kontinenten till Skärgårdsleden.

Läs mera
www.sj.se
www.safflebussen.se

Resa med färja
Färjtrafiken till Stockholm är livlig. Du kan resa inom destinationen Skärgårdsleden till och från Åland, Åbo och Helsingfors men även Baltikum trafikeras med moderna färjor.

Läs mera
www.vikingline.se
www.eckerolinjen.se
www.tallinksilja.com

Senast uppdaterad ( 03.04.2007 )