Första sidan > Att göra > Andra aktiviteter > Boende > Bo i en stuga på Seglinge
Valt område:

Paket
Tips
Företag
Bo
Äta
Resa
Övrig service
Bo i en stuga på Seglinge Skriv ut Skicka sidan

Bo i en röd stuga och handla din mat i en lanthandel
Seglinge tillhör Kumlinge kommun som ligger i Ålands östra skärgård. Naturen med öppna havsvidder, enskilda öar och sjungade sjöfåglar ger dig ro i själen!

Stugorna
Vi har 3 självhushållsstugor (44 m2, 4 stjärnor) med 4 bäddar. Varje stuga har rum/kök, 2 sovrum, egen el-bastu, dusch och wc. En av stugorna är vinterbonad och har vedkamin. Gemensam frysbox och fiskrök finns att tillgå. Till lanthandeln är det bara en kort promenad -600 meter från stugorna! Till varje stuga hör roddbåt. Du kan hyra motor och lite större fiskebåt (4,5 meter med motorer på 9,9 och 15 hk ), välkommen ner till båthuset!

Fiske
Rekommendation för sportfiskare: tidig vår, augusti och september är är de bästa fiskeperioderna. Gäddan fiskas året runt och öring kan fångas under våren. Fiskekort till stora vattenområden (8.400 ha) köpes på plats av stugvärden.

Aktiviteter
Vid stugorna finns en lek-bollplan (30 x 30 meter) där ni kan spela fotboll och badminton. Området är barnvänligt med cirka 700 meter till egen strand. Inom 1 km finns en offentlig badplats med långgrund sandstrand. Längs vandringsleden finns en speciell attraktion - jättegrytorna. De formades av snurrande stenar under istiden, en av dessa är hela 1,8 meter djup. Gör ett restaurangbesök på grannön Kumlinge, kabelfärjan går 24 timmar i dygnet. Där kan du även bekanta dig med den vackra medeltidskyrkan som är känd för sina unika takmålningar.

Välkommen till Seglinge!

Bokning och förfrågan
Söderlunds stugor
Seglinge, 22820 Kumlinge
Tel. +358 (0)18 55605, +358 (0)40 052 4517
E-post: Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den
www.visitaland.com/soderlundsstugor
www.seglinge.com
www.visitaland.com

Senast uppdaterad ( 15.02.2008 )