Första sidan > Paket > Rida > Weekendläger
Valt område:

Paket
Tips
Företag
Bo
Äta
Resa
Övrig service
sym-ridning.gif Weekendläger Skriv ut Skicka sidan

På höstarna håller vi ridläger bl.a. i samarbete med SKUNK, fredag till söndag i augusti - september. Även andra ryms med.

Våren 2007 är inga fasta läger inplanerade. Det går alltså bra att boka upp stugorna för en härlig helg ute hos oss med mycket ridning och god mat. Minst 4-5 personer, jag skräddarsyr gärna efter önskemål. Våren ute i skärgården är underbar! Priset är vanligt lägerpris, dvs 60 € per person per dygn. Ring eller e-posta för mera information!

Kontaktuppgifter
Karins Ridskola
Karin Fyrvall
+358 (0)18 51086
+358(0)457 5692586
Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den
home.aland.net/m04860

Det går bra att boka t. ex. ridläger via min E-post. Skriv då vilket läger du är intresserad av, din ålder och din ridvana, samt hur jag kan nå dig. Jag tar då fortast möjligt kontakt och antingen bekräftar din bokning eller ger förslag på ett annat läger om det är fullt eller om jag kan ge ett alternativ som bättre matchar just din ridvana.

Min målsättning är att alla kunder ska vara nöjda, vare sig det gäller en ridlektion eller ett 5-dagars ridläger. För den som så önskar finns det mycket att lära sig, och vill man bara njuta av en stilla ridtur i den vackra terrängen går det också bra.

Så tag kontakt och berätta om just dina speciella önskemål!

Senast uppdaterad ( 25.01.2007 )