Första sidan > Att göra > Andra aktiviteter > Boende > Bo och åk långfärdsskridsko
Valt område:

Paket
Tips
Företag
Bo
Äta
Resa
Övrig service
Bo och åk långfärdsskridsko Skriv ut Skicka sidan

Vid Väddö och Singöfjärden. Ett tips från Mats Persgården i Grisslehamn.

Roslagens skärgård med 13 000 öar är ett paradis vintertid. När isarna ligger spegelblanka är en långfärdskridskotur till ytterskärgården en oslagbar upplevelse.

Mats Persgården är belägen tre km söder om Grisslehamn på norra Väddö. Här är skärgården lättillgänglig. Du kan stiga på skridskoturen vid vår ångbåtsbrygga, eller varför inte ta SL –bussen till Ellan på norra Singö och skrinna hela vägen tillbaka till Väddöviken.

Boende
Vi erbjuder ett vilsamt boende i dubbel- och enkelrum på vår genuina Roslagsgård. Här finns tillgång till vedeldad bastu. Vill Du laga egna måltider, lånar vi gärna ut vårt trevliga bondkök. Önskar Du en avkopplande massage efter skridskoturen? Vår duktiga massör Lillemor bor ”nästgårds” och gör gärna ett besök hos oss. Kontakta oss för tidsbeställning och priser.

Pris
350:- SEK/person i dubbelrum, 400:- SEK/person i enkelrum. I priset ingår en övernattning i dubbelrum, sänglinne och handdukar. Frukostbuffé med hembakat bröd och ägg från gårdens hönor. Från buffén plockar Du en välsmakande lunchmatsäck.

Bokning och information
Mats Persgården i Grisslehamn
Gill och Ulf Camitz
+46-(0)175-302 25
+46-(0)70 436 9266
Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den
www.matspersgarden.com

Senast uppdaterad ( 07.11.2007 )